Arbeta som Chef att hyra

BEEN THERE – DONE THAT…

Du är välkommen att registrera dig hos oss, om du bedömer att din kompetens, erfarenhet och skapade resultat inom en bransch, marknad eller funktion kan komma till stor nytta i andra företag och du dessutom har en gedigen förmåga att arbeta självständigt och tycker om att applicera dina kunskaper i nya situationer.

Att arbeta med Interim Management lösningar, som Chef att hyra, Interim Executive, Interim Manager, Projektledare, Expert / Rådgivare eller i en Konsultroll ställer stora krav på förmågan att snabbt sätta sig in i nya verksamheter och skapa förtroende och ett bra samarbetsklimat, för att lösa de olika uppgifter / utmaningar som våra klienter önskar.

I processen för att registrera din CV kommer du att få svara på ett antal frågor som underlättar för oss när vi söker efter mest lämpliga personer för respektive uppdrag. Du skapar ett användarnamn och de uppgifter du lämnar om dig själv, kan du alltid komplettera vid behov genom att logga in igen med ditt användarnamn och lösenord som skickas till dig. Vi följer PUL (Personuppgiftslagen) och vår Sekretesspolicy framgår här.

Jag är en executive – chef – expert med minst 15-20 års framgångsrik karriär som vill registrera min CV